Wednesday, July 16, 2014

Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus Ikhlas.

http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus
Ikhlas
ini dibawakan khas untuk uolss bersempena
dengan Syawal yang bakal menjelma beberapa minggu jer lagi ni. ^_^...
Dalam masa yang sama kira2 macam Blog E-Card dari Bubblynotes.Com kepada uolss
jugaklah... Tak dapat or tak sempat nak hantar Kad Raya pakai pos, pakai
Blog E-Card pun boleh juga ye tak??? Janji ucapan sampai... Sebab kalau
nak diikut2kan iolss nak ajer hantar Kad Raya pada semua readers
Bubblynotes yang selama ini sudi datang menjenguk dan membaca entri2
Bubblynotes.Com selama ini... Dalam masa yang sama segmen ini bertujuan
nak rapatkan lagi silaturahim sesama weolss semua, follow memfollow
serta blogwalking. Semua blogger tak kira baru atau lama, famous atau
tak, retis atau tak, glam atau tak adalah dijemput untuk memeriahkan
segmen ini. 10 pemenang akan dipilih oleh Pakcik
Random.Org dan
kesemua pemenang yang terpilih akan disenaraikan di dalam Bloglist
Segmen Bubblynotes.Com bagi menggantikan Bloglist Segmen yang
terdahulu. 

"Tarikh Segmen: 12/7/2014 sehingga
19/7/2014"

Hanya 4 Langkah Mudah
Diperlukan:
1. FOLLOW blog
Bubblynotes.Com dan ADD TO CIRCLE G+ Farah Waheda
Wahid
2. Buat entri bertajuk
Segmen Raya 2014 Bubblynotes: Dengan Ingatan Tulus
Ikhlas... 
3. Copy coding yang telah
disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish
entry.
Untuk copy coding di bawah, sila
HIGHLIGHT/KLIK semua coding dan tekan CTRL +
C
secara serentak.
Credit to MiaLiana.Com
4. Tinggalkan URL entry
uolss ke dalam ruangan komen entri
ini. 

PEMILIHAN
PEMENANG:
1. 10 blog akan dipilih melalui
Random.Org. 
2. Pemenang akan diumumkan pada
23/7/2014 yang mana kemudiannya akan dimasukkan terus
ke dalam senarai bloglist pemenang segmen. 

8 comments:

  1. Salam kenal..singgah dari segmen yang sama.. :D
    Selamat bersegmen..Gud Luck!!

    ReplyDelete
  2. terima kasih kerana sudi join dan support, jangan lupa semak senarai peserta di sini yer...

    http://www.bubblynotes.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah jalan jalan...datang dari segmen yang sama...follower yang ke 297 :)

    http://diarymissnick.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/segmen-raya-2014-bubblynotes-dengan.html

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~