Tuesday, December 2, 2014

Segmen: Zaman Persekolahan.

Nak jemput korang semua join segmen di blog Cik Balqis.
For details klik SINI.

Psttt..yang sertai segmen ni jangan lupa follow blog aku & jadikan aku bloglist ye.
Thanks to Cik Balqis sebab terima 'lamaran' aku. Hehe..

49 comments:

  1. Very interesting topic! Tentu banyak idea yg boleh diceritakan tentang zaman persekolahan.

    Apa pun, selamat bersegmen & gudluck!!

    ReplyDelete
  2. Hai..saya masuk Segmen : Zaman Persekolahan. Saya follower ke 566. Saya dah masuk kan awak dalam bloglist. :)

    ReplyDelete
  3. Sweet memory masa zaman prsklhn, all the best kak

    ReplyDelete
  4. Amboi siap lamaran plak... He He He...

    ReplyDelete
  5. salam kenal...dan selamat bersegmen (^_^)

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen, singgah dari segmen yang sama ^_^

    Follower ke-567

    ReplyDelete
  7. haah dah mula la segmen cik balqis ni.. lupa pulak nk promote hehe.. ana pon sponsor jugak.. pstu nk join jugaklah hehe

    ReplyDelete
  8. asalam teruskan menyahut cabaran ya

    ReplyDelete
  9. selamat bersegmen kak! :D all the best!

    ReplyDelete
  10. salah seorg sponsor juga ^^ done follow utk segmen kamamimi. salam perkenalan

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen dan gud luck doc =)

    ReplyDelete
  12. alah, akak jadi sponsor je ke, x join sekali? hehe

    ReplyDelete
  13. alaaa tak join lagi ni..huuu on the way.

    ReplyDelete
  14. ada masa nak join juga. sejak akhir ni malas nak join segmen pelik tul

    ReplyDelete
  15. dah join... dah follow... dah sayang... dah semua ! hohoho

    ReplyDelete
  16. kiranya shikin salah sorang sponsor lah ni yek..good luck kepada yg join segmen nih

    ReplyDelete
  17. aka sy salah seorang pemenang segmen zaman persekolahan .. saya dah contact akak kat facebook tpi takde respon

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~