Saturday, December 20, 2014

Pengunguman Pemenang 'Simple GA: Vietnam Shawl'.

     Terima kasih pada semua yang join GA ni. Tak sangka sambutan menggalakkan walaupun dibuat dalam masa 24jam sahaja.1 hadiah macam x best je kan? So, saya tambah 1 hadiah lagi. Dua2 shawl ni saya suka tau. Harap pemenang pun suka:)

So, pemenang bertuah ialah:

Hadiah 1:
http://famf-tower.blogspot.com/2014/12/simple-ga-vietnam-shawl.html
(Peserta no.7)

Hadiah 2:
http://ehhzafirah.blogspot.com/2014/12/simple-ga-vietnam-shawl.html
(Peserta no.23)

     Tahniah pada yang berjaya!
* Address k.Farrah dah ada.
* Address & contact no. Zafirah nanti pm kat FB Nazeck Zenal ye:)

50 comments:

  1. wahhhh kak farah menang la! tahniah3!

    ReplyDelete
  2. x menang . . sedih. . haha tak apa bkn rezeki saya. tahniah u all

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada kedua2 pemenang..

    ReplyDelete
  4. Memandangkan iklan nuffnang marigold uht menari2 tadi.. akak dah klik2 ye.. susah betul nak jumpa iklan nuffnang sekarang..

    ReplyDelete
  5. Tahniah pada yang menang..

    GA 24jam je.. Tak dapat join :(

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Ada rezeki pakai Vietnam Shawl. Thanks so much, Shikin! Don't worry, akak suka (suka suka suka) shawl tu =)

    Tahniah utk Zafirah juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahniah.. rezeki tuh dapat shawl dari Vietnam lagi..

      Delete
  7. Tahniah blogger Farrah dan Zafirah..alo x ada rezeki ..kalau ada tu untuk mama di sebelah ni..hehehe..tak apa ..kalau ada join lagi kan

    ReplyDelete
  8. Tahniah yek kepada pemenang yg dapat shawl tu

    ReplyDelete
  9. sedihnya tak sempat join.... tahniah pada yang menang yer :D

    ReplyDelete
  10. 24jam, cnfrm cikna xsempat nk join btw tahniah kpda pemenang..;-)

    ReplyDelete
  11. salam kenal..singgah blogwalking di hujung minggu ☺

    ReplyDelete
  12. tahniah, tahniah pada pemenang :)
    tak sempat nak join. hihihi

    ReplyDelete
  13. tahniah !! huu tak sempat join :(((

    ReplyDelete
  14. tahniah kepada pemenang. best dapat shawl dari vietnam

    ReplyDelete
  15. baru online.. tahniah kpda yg menang tu.. dr nanti wat lagi tau.. hihi..

    ReplyDelete
  16. Tak sempat join.. shedih :(
    Hope akak buat lg. Tahniah buat akak farrah

    ReplyDelete
  17. tahniah kepada pemenang, ...saya tak sempat nak turut serta... sibuk di kampung, majlis nikah adik ipar..

    ReplyDelete
  18. tak apa, better luck next time =)

    ReplyDelete
  19. Tahniah Kak Farrah! Tahniah Zafirah! (eh.. sama nama.. kekok nak sebut.. haha..)

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~