Friday, April 29, 2016

Teka tekanan darah.

Dah lama tak buat giveaway kan?
Jom lah join..simple je.
Just teka bacaan tekanan darah aku pada BP Set.
Hint:
- Masa tu aku mengalami vertigo)
- Tekanan darah ideal: 120/80

Syarat-syarat:
1. Follow blog aku. Nyatakan follower ke berapa bagi New Follower.
2. Copy gambar bawah ni & backlinkkan gambar ke entri ni.

3. Bagi jawapan anda - boleh bagi 2 jawapan. (Tapi sorang 1 penyertaan je tau).
4. Tinggalkan URL entri anda di ruang komen.
5. Kalau nak tag blogger lain pun boleh :)

Hadiah:
- Jawapan yang tepat - RM30x1.
- Jika tiada jawapan yang tepat, jawapan paling hampir akan diambil. Tapi hadiah RM20x1 je. Hehe.

Tamat bila-bila masa :)
** Takde siapa berani teka. Huhu..

3 comments:

  1. Hi, I love your blog header title. But regret my bahasa suda out of tune. Anyway, I think you very nice and generous re your posting. Good for you.
    Have fun and keep a song in your heart.
    Lee.

    ReplyDelete
  2. Alamak ! Part ni memang tak pandai... heeee

    ReplyDelete

Enjoy your reading.
And please come again next time.
~ Dr. Shikin @ Nazeck ~