Monday, May 1, 2017

FB: Nia Azalea Online Shop (VCS).

Hi uollss...
Nak tampil cantik & menawan masa Hari Raya Aidilfitri nanti?

Apa kata uollss melabur lebih sikit untuk skincare @ penjagaan kulit wajah uollss...

Meh skrol ke bawah..

Iollss nak introduce product superb ni kat uollss...

Taraaaa....there's no secret k. Yang penting , u oll konsisten dengan satu2 produk..

Vitamin C Serum (VCS)
15ml
RM90

Vitamin C Moisturizer Cream (VCMC)
RM30

Dermaroller
RM55

More updates boleh tengok kat FB iolls taw
~~> Nia Azalea Online Shop (VCS)

Boleh PM/Drop comment kat sana k.

Friday, April 14, 2017

FB: Nia Azalea Online Shop (Fashion).

Hai ollsss....
(Especially online shoppers yg tegar tu)..
Nak introduce 1 online shop yang memang best gile ni. Kalau online shoppers masuk sini, memang heaven sangat. Confirm takmo keluar dah taw...

Apa yang ada kat sini??
Macam2 pakaian ada - especially untuk para wanita.
Untuk lelaki pun ada -> persiapan raya seperti jubah, kurta & baju melayu.
Pakaian raya kanak2 pun ada taw.

Jangan risau ukuran. Semuanya well provided.

Harga pun da letak siap2 kat sana.

Nak order pun senang...samada Messenger /What's app.

Sila rujuk Pinned Post untuk mengelakkan rasa kecundang bila stok baju SOLD out.

Sapa pemilik Nia Azalea Online Shop ni agaknye ye?
Tekelah sendiri k..

Psstt...Feel free to drop comment kat bawah kalau dah pi skodeng. Hehe..Just comment as ~>DONE.